Draagt u vierspanpony rijder Jan de Boer en zijn team een warm hart toe? Steun dan het team in het verwezenlijken van hun De Boer Tour en geniet mee. U kunt namelijk lid worden van De Boer Tour CLUB.

Als lid of donateur van De Boer Tour Club bent u niet alleen nauwer betrokken bij Jan’s vierspanactiviteiten, maar geniet u vanzelf ook een aantal leuke voordelen.

Elke lid of donateur ontvangt bijvoorbeeld:

  • Een uitnodiging voor de jaarlijkse De Boer Tour -avond, een gezellig feest waar onder het genot van een hapje en een drankje op het voorbije wedstrijdseizoen met videobeelden  wordt terug gekeken en de nieuwe plannen voor het komende jaar worden besproken.
  • Korting op demonstraties of lessen. Wilt u graag dat Jan de Boer met zijn vierspan een demonstratie, clinic,les of show verzorgt, dan krijgt u als lid van De Boer Tour CLUB korting. Neem contact op voor verdere informatie.

Het lidmaatschap van De Boer Tour CLUB begint bij €50,= euro per jaar, maar ieder bedrag is natuurlijk welkom. Word lid of donateur en steun  De Boer Tour van Jan en zijn team! 

  
Soort lidmaatschap

joindeboertour

Go to top