Bijpraten

Indoor rijden op wereld niveau in Leer

Aanstaande zaterdagavond gaat het gebeuren. In Leer (Ger) zullen we omdat we tweede staan in het FEI klassement gaan strijden tegen Nathan Nijs, Michael Bügener en Jacqueline Walter. Beloofd weer een spectaculair feest te worden. Voor meer info:

http://www.galaabend-leer.de/

Horst eerste optreden van Shorebrooks Hot 'n Spicy

In een woord: geweldig! Shorebrooks Hot 'n Spicy had zich natuurlijk al bewezen als dekhengst maar nu ook als linker achterpony. Het afgelopen weekend deed hij eigenlijk of het voor hem de gewoonste zaak was. Uiteraard maakte hij hier en daar fouten en hebben wij rekening gehouden met zijn onervarenheid maar.........dit is echt een talent!!! 48 punten in de dressuur een nette marathon en  foutloos in de kegels terwijl we deze laatste twee nog niet geoefend hadden. In totaal tweede achter Joey van de Ham. Wij zijn er blij mee!

foto

Templedruid Jumanji en Shorebrooks Hot 'n Spicy tijdens de dressuur

CAI Schwerin

Pony Power Indoor Action Great Sport Great Winner@Schwerin 2016. Wat een ongelooflijk respect krijg ik voor mijn pony's. Adrealine tot boven mijn oren. Wat een geweldige teamprestatie. Templedruid Kryptan, Templedruid Jumanji, Templedruid Smirnoff en good old Alezan. Jolien Geke en Simone het was koud maar we kregen het vanzelf warm. Even klikken op de foto en het feest begint.  Lees meer: CAI Schwerin

Pagina 1 van 5

joindeboertour

Go to top