Jolien

JolienStille wateren diepe gronden. Punctueel en harde werker. Weet exact wat ze wil en een hechte team player. Drijvende kracht.

Simone

P9165170De steun en toeverlaat. Het cement tussen de stenen. Rots in de  branding. Met altijd een oog voor de andere kant van het mennen:  genieten van het moment en de prestatie tijdens de wedstrijd.

Geke

Brok energie met een ongekende liefde voor de pony's. De spiegel voor mijn pony gedachten

DSC 6807

 

Annet

WK lipica 317Geen wedstrijd zonder haar altijd kijkende oog.  Filmt, redigeert, maakt en begeleidt. Grote kracht en  stimulator op de achtergrond. Tijd creërende factor.  Altijd met haar videocamera in de weer op zoek naar  de verbetering en dat mooie moment. Zorgt er altijd  weer voor dat we kunnen lachen, vooral om onszelf.

Mariska en Siebe

Voor vreemde omstandigheden en noodsituaties hebben zij altijd de flexibele oplossing. Een tandem dat doorwerkt en altijd klaarstaat. Hoe gekker hoe liever. Uiteraard met de telefoon te bereiken.

DSC 6010

Henk Jan

P9155137Heel handig. Had eigenlijk Helpende Hand kunnen heten. Staat altijd klaar en . Niks is hem gek genoeg. Serieus maar altijd weer de lachers op zijn hand.


Fleur

DSC 2143

Helpende hand, leergierig en teamplayer. Feest om met haar te werken aan verbeteren van de pony's.

Jan

Jan-de-BoerDe fanatieke perfectionist. Gaat door waar andere stoppen. Kijkt met respect naar de will to please van zijn pony’s en elke dag bezig de samenwerking tussen hem en zijn pony’s te perfectioneren, leren begrijpen en hen voor hem te winnen, en samen met hen te winnen.

joindeboertour

Go to top