Krijg nog de rillingen….

Wat was het geweldig. Al die  mensen met een hart voor Team de Boer die kosten nog moeite hebben gespaard om naar Pau te komen, ongelooflijk. Vandaag de filmpjes bekeken van 2 weken Pau met alle hoogtepunten in Frankrijk. Krijg nog de rillingen, het was echt mooi! Iedereen, sponsoren, vrienden en supporters heel hartelijk dank en ja die vijfde plaats………ik zal maar zeggen dat je meer leert van een vijfde plek dan van een eerste. Ik heb mijn analyses gemaakt en de batterij staat weer aan de oplader. Pony’s blijven  verleiden. Hands Up staat al weer te wachten naast Hot en Spicy en Hole in One. De tijd ontbreekt haast voor zulke kanjers.

Siebe, Henk Jan, Fleur, Annet, Merel, Janneke, Jolien en Simone met jullie kon ik het niet beter treffen, woorden schieten te kort.

We gaan even in “winterslaap” om in februari/maart weer verslag te doen van het “ wel en wee” van Team de Boer. Hele fijne feestdagen. Tot dan!!

TdB in Pau

Team de Boer in Pau                                                                                Foto : Marie de Ronde

joindeboertour

Go to top